2107711904 6984657591 Μικράς Ασίας 25, Γουδί, Αθήνα
Search Close
banner image
 
 
 
 
Μόδα δια χειρός - Γωγώ Κονιαβίτη
Μοδίστρα Γουδί Αττική - Χειροποίητα Ρούχα Αττική

Η επιχείρησή μας “Μόδα δια χειρός” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γουδί, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο της δημιουργίας, της μεταποίησης και της επιδιόρθωσης ενδυμάτων, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές.

Η κυρία Γωγώ Κονιαβίτη, είναι μια έμπειρη μοδίστρα - δημιουργός χειροποίητων ρούχων και τσαντών κατά παραγγελία, που στόχο έχει να σας προσφέρει πάντα μοναδικά ρούχα σύμφωνα με τις ανάγκες σας και το στυλ που επιθυμείτε...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η επιχείρησή μας στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γουδί, μπορεί να αναλάβει την επιδιόρθωση κάθε ενδύματος και υφάσματος, προσθέτοντας έτσι χρόνια ζωής σε οποιοδήποτε σχεδόν ύφασμα, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθετοντας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωση και μεταποίηση ενδυμάτων και κάθε υφάσματος.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Με φαντασία, μεράκι και πολύ κέφι μπορούμε να δημιουργήσουμε τα ενδύματα που έχετε φανταστεί πάντα στα μέτρα σας, με άψογο φινίρισμα, ιδιαίτερα υλικά και ποιοτικά υφάσματα.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, για αυτό προσπαθούμε καθημερινά να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε ώστε να διευκολύνεστε γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το κατάστημά μας στο Γουδί ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ενδύματα έτσι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε, από το φόρεμα του γάμου σας έως και τη φόρμα γυμναστηρίου. Δημιουργούμε ρούχα σε μεγάλα μεγέθη αλλά και ρούχα για οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε ενώ κάθε δημιουργία είναι μοναδική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ